fbpx

Vriendenboekje voor iedereen

vriendenboekje van vroeger nog steeds een hit

Vriendenboekjes, we kennen ze allemaal wel. Misschien had jij vroeger nog een poesiealbum, maar dan heb je vast wel eens in een vriendenboekje ‘mogen’ schrijven. In het vriendenboekje van je kind, de buurkinderen of neefjes en nichtjes. Geen kind op de basisschool zonder vriendenboekje. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk zo’n vriendenboekje. Nu, maar zeker ook voor later. Jij bladert vast ook nog wel eens door je oude poesiealbum of vriendenboekje, toch?

vind jij zo'n vriendenboekje 'stiekem' nog steeds superleuk?

Ben jij van de generatie poesiealbum? En vind je zo’n vriendenboekje stiekem eigenlijk ook wel heel erg leuk? Of heb je wel zo’n oud vriendenboekje, maar zou je best een vriendenboek willen met al je huidige vrienden? Wat let je om er alsnog één in te laten vullen door je vrienden, familie en misschien zelfs wel collega’s. Prachtig toch al je dierbaren in één boek. Je kunt er zelfs voor kiezen zelf ook een vriendenpagina in te vullen. 

vriendenboekje online invullen

Het mooie is dat het invullen en maken van een vriendenboekje tegenwoordig helemaal online kan. Je hoeft niet meer te leuren met je vriendenboekje of poesiealbum en maar wachten wanneer en in welke staat je het terug krijgt. Op die manier kun je wel een jaar bezig zijn en dat waren we vroeger ook vaak ?.

vriendenboekje van vroeger is volwassen

Het vriendenboekje van vroeger is, zeggen wij wel eens, in de loop der tijd ook volwassen geworden. Het is nog steeds leuk voor kinderen (onze afscheidsboeken groep 8 zijn ieder jaar een giga hit) maar ook volwassenen krijgen ze graag cadeau. Wij horen zo vaak ‘echt het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen’.

vriendenboek ook een cadeautje voor jezelf

Een vriendenboek is een fantastisch cadeau voor een ander, maar waarom zou je zo’n heerlijk vriendenboek niet aan jezelf cadeau doen? Wat inderdaad, wat let je? Je mag jezelf best belonen en zo’n vriendenboek dat is nou eens echt een cadeautje aan jezelf. Goed idee? Registreer je en neus op je gemakje door alle designs en voorbeeldvragen (die vragen kun je overigens aanpassen, maakt je vriendenboek nog persoonlijker). Maak eventueel een proefboek (de uitnodigingen stuur je dan naar jezelf), bekijk de mogelijkheden en merk zelf hoe gemakkelijk alles werkt. Neem zeker ook een kijkje bij onze voorbeeldboeken dan zie je hoe gaaf een vriendenboek is.

extra voordelen van een online vriendenboekje

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboekje

vriendenboek vriendenboekje voor jong en oud

vriendenboekje vriendenboek voor jong en oud

vriendenboekje, vriendenboekje maken , tips