fbpx

 Feestelijke Kortingen Vriendenboeken

al een vriendenboek vanaf € 7,55

Wil jij de laatste maanden van het jaar minimaal 10 identieke vriendenboeken bestellen? Dan hebben wij heel goed nieuws. Voor al onze klanten hanteren wij in november en december feestelijke prijzen. De speciale prijzen die wij scholen bieden, daar mag jij nu ook van profiteren. Wil je weten hoe dat precies zit met die speciale prijzen en hoe dat kan? De uitleg kun je hier lezen.

Speciale prijzen voor al onze thema’s

De prijzen gelden voor al onze thema’s. Dat superleuke familieboek voor oma en opa? Dat bestel je nu  natuurlijk voor de hele familie. Lid van een lees-, eet- of filmclub, een hechte vriendinnengroep of jaarclub? Of heb je binnenkort een reünie? Grijp nu je kans en maak samen een vriendenboek. Dat is nu genieten, maar over tien jaar nog steeds. Een vriendenboek is een boek voor het leven.

Prijzen vriendenboeken vanaf 10 exemplaren

boeken  pagina's geniet  spiraal
    10     22    €  9,99
    15     32  €7,55  €10,05
    21     44  €8,25  €10,75

offerte 

Wil je de exacte prijs weten? Vraag dan hier een offerte aan. Geef je ons wel even een seintje voordat je de tien exemplaren of meer gaat bestellen? Je ontvangt dan van ons een factuur per mail. De betaling gaat niet via het reguliere bestelproces. Wij leggen je dan ook uit hoe je boeken kunt bestellen zonder gelijk te betalen. Is iets niet helemaal duidelijk? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag en snel.

Voorbeeld Vriendenboek Familie

 

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media