fbpx

SCHOLEN EN OUDERS OVER AFSCHEIDSBOEK GROEP 8

Onze klanten aan het woord

De ervaringen van onze klanten kun je vinden op de website van de Feedback Company. De reacties op de afscheidsboeken groep 8 kun je vanzelfsprekend daar ook allemaal lezen, maar dan moet je wel even bladeren. Daarom onderstaand overzicht van ervaringen met de vriendenboeken voor groep 8. Deze reviews zijn uit 2018. Sinds die tijd is onze software volledig vernieuwd; meer mogelijkheden en nog gemakkelijker.

reviews klanten vriendenboeken afscheidsboeken groep 8

voorbeelden vriendenpagina's afscheidsboek groep 8

afscheidsboek groep 8 voorbeeld vriendenpagina

afscheidsboek voor groep 8 voorbeeld vriendenpagina vriendenboek

Kwaliteit en service Vriendenboeken.nl

Met onze vriendenboeken willen wij het leven een stukje mooier maken. Kwaliteit en service zijn daarbij voor ons de belangrijkste pijlers. We streven naar 100% tevreden klanten en zetten ons voor dat resultaat ook 100% in:

99% van onze klanten is zeer tevreden en waardeert ons gemiddeld met een 9.2. Voor kwaliteit en service scoren we zelfs nog hoger; voor kwaliteit een 9.2 en een 9.6 voor onze klantvriendelijkheid en service. Cijfers waar we best trots op zijn. Maar het allerbelangrijkste vinden we, dat we heel vaak mogen horen dat een vriendenboek een fantastisch cadeau is, echt een boek voor het leven.

Heb je vragen, weet dan dat je altijd bij ons terecht kunt. We helpen je graag en snel.

Meer lezen? Lees hier alle reviews over Vriendenboeken.nl

basisschool, groep 8