fbpx

2 SUPERGAVE NIEUWE OPTIES VRIENDENBOEK

Voor de kaft van je vriendenboek én het uitnodigen van vrienden

Een half jaar geleden zijn wij online gegaan met nieuwe software. Maar daar blijft het niet bij, wij ontwikkelen door om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onlangs hebben wij voor de achtergronden van onze vriendenboeken een kleurenpalet toegevoegd én de mogelijkheid om je eigen achtergrond te uploaden. Opties die inmiddels al veelvuldig worden gebruikt door de eindredacteuren van de vriendenboeken. Leuk!

Maar we zijn doorgegaan (en blijven ook doorgaan) met nieuwe mogelijkheden. We kunnen de eindredacteuren van de vriendenboeken daarom weer iets nieuws en gaafs bieden; mailadressen knippen en plakken vanuit excel én volop keuzemogelijkheden voor de omslag van je vriendenboek.

1. Jij bepaalt hoe de kaft van je vriendenboek eruit gaat zien

Vanaf 8 december 2020 hoeft de achtergrond van de omslag van je vriendenboek niet meer hetzelfde te zijn als de achtergrond van de vriendenpagina's. Als eindredacteur heb je dan de volgende keuzes voor de kaft van je vriendenboek:

1. Voor de kaft van je vriendenboek hetzelfde design als de binnenkant van je vriendenboek.

2. Voor de kaft van je vriendenboek een effen kleur oftewel 1 kleur. Je kunt alle kleuren kiezen, jouw favoriete kleur zit er ongetwijfeld tussen.

Voorbeelden:

Effen kleur voor de omslag, inhoud vriendenboek één van de vele designs van Vriendenboeken.nl.

Effen kleur voor de omslag, inhoud vriendenboek dezelfde of een andere egale kleur.

Effen kleur voor de omslag, inhoud vriendenboek een eigen afbeelding of ontwerp.

3. Voor de kaft van je vriendenboek een ander vriendenboeken design (keuze uit meer dan >400 achtergronden) dan de binnenkant van je vriendenboek.

Voorbeelden:

Vriendenboeken design omslag (b.v. de sprankelende kleurige sterretjes), inhoud één van onze andere designs (b.v. high tech).

Vriendenboeken design omslag (b.v hartjes), inhoud een egale kleur.

Vriendenboeken design omslag (b.v. letters dankjewel), inhoud een eigen afbeelding of ontwerp.

vanaf 19 januari ook mogelijk:

4. Voor de kaft van vriendenboek upload je een eigen afbeelding of ontwerp. Je leest het hier.

2. Mailadressen knippen en plakken vanuit excel

Mailadressen en namen hoef je niet meer één voor één toe te voegen. Heb je een excel-adressenbestand dan is het alleen nog maar een kwestie van kopiëren en plakken.

Het kan zijn dat bij het verzenden van veel mailadressen tegelijkertijd het wat langer duurt dat de uitnodigingen aankomen, maar als de ‘envelopjes bij de namen van je vrienden op groen’ staan, betekent het dat alle uitnodigingsmailtjes keurig zijn verzonden.

Goed om te weten

Je kunt zo vaak als je wilt de achtergrond van de omslag wisselen. Het enige dat je hoeft te doen is op ‘omslag’ klikken en je kunt opnieuw een keuze maken.

Kijk in de preview hoe je vriendenboek eruit komt te zien zodat je zeker weet dat je helemaal tevreden bent.

Kies je voor een eigen afbeelding of ontwerp voor je omslag dan kun je, zoals aangegeven, kiezen voor het uploaden van één of twee verschillende afbeeldingen.

Veel plezier met het maken van je vriendenboek!

tips, nieuwe software