fbpx

Vriendenboek design 25 Euro

vriendenboek in jullie eigen huisstijl

Komt binnen jullie bedrijf een afscheid, pensioen, huwelijk of jubileum best vaak voor? Dan hebben wij iets bijzonders: een collega-vriendenboek voorzien van jullie eigen achtergrond ontwerp. Wil je een logo plaatsen op de omslag, bepaalde producten, kleuren of thema’s verwerken in de achtergrond? Het kan allemaal. Een vriendenboek dat past bij de uitstraling en identiteit van jullie organisatie. Een persoonlijk cadeau én een prachtig visitekaartje voor je bedrijf.

Eigen ontwerp vriendenboek, zo doe je dat

Heeft jullie bedrijf een grafisch designer? Dan kun je het ontwerp zelf op maat aanleveren en betaal je verder niets aan ontwerpkosten. Je kunt met je vriendenboek beginnen voordat jullie eigen ontwerp gereed is. Jullie achtergrond wordt pas geplaatst nadat je het vriendenboek voor je collega hebt besteld. De achtergrond die je in eerste instantie hebt gekozen wordt nl. na de bestelling vervangen door jullie eigen design. Als je een ontwerp aanlevert dat voldoet aan onze specificaties dan plaatsen wij dit voor slechts € 25,00. Stuur ons een mail, dan leggen wij je graag uit aan welke voorwaarden het design dient te voldoen.

Eigen ontwerp vriendenboek vaker gebruiken?

Ga je zeker tien vriendenboeken per jaar maken? Dan zet we het ontwerp van jullie bedrijf gratis online. Je hoeft het ontwerp dan niet elke keer door ons te laten plaatsen. Vanzelfsprekend krijgt alleen jouw bedrijf toegang tot dit ontwerp. Andere klanten van Vriendenboeken.nl kunnen je ontwerp niet zien.

Geen ontwerpstudio?

Maar wil je toch graag een eigen ontwerp? Dat kan. Dan maken wij, in overleg met jou en/of je collega’s, een ontwerp. De kosten daarvan zijn afhankelijk van jullie wensen. Meer informatie sturen we je graag vrijblijvend toe.

Voorbeeld vriendenboek collega

Save

Save

Save

Save

pensioen , afscheid, jubileum, huisstijl

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media