fbpx

 Organiseer jij een babyshower?

laat je inspireren door ‘de sterren’

In Amerika al sinds de jaren vijftig een traditie en inmiddels ook in Nederland populair: je zwangere zus of beste vriendin verrassen met een babyshower. Overal op het internet vind je tips over het organiseren van een babyshower, lekkere (zoete ?) hapjes en spelletjes. Maar hoe leuk is het om te grasduinen op internet naar babyshower ideeën én foto’s van ‘de sterren’. Wij zetten er graag een aantal voor je op een rijtje. En wie weet, kun je ze goed gebruiken voor de eerstvolgende babyshower!

Beyoncé

Beyoncé's babyshower was in mei. De gasten droegen outfits in Afrikaanse stijl en Beyoncé’s buik was versierd met een prachtige henna tatoeage. Tweeling Rumi en Sir Carter werden op 13 juni geboren.

Estavana Polman

Ook Estavana genoot in mei met volle teugen van haar babyshower, de hare was knalroze, compleet met, hoe kan het anders, een roze babyluiertaart. Dochter Jesslynn werd in juni geboren.

Carolien Spoor

Het was druk in mei met babyshowers. Actrice Carolien Spoor beviel in juni van zoon Otis, maar niet voordat ze nog door haar vriendinnen in het zonnetje werd gezet met een heuze jungle babyshower. Voor goede Vriendin Marly van der Velden was er in oktober een babyshower. In november werd dochtertje Jackie-Rey geboren.

Serena Williams

Serena's babyshower was in augustus in in feel good jaren vijftig stijl. De gasten waren gekleed à la Olivia Newton-John in Grease; veel petticoats, polka dots en witte gypmen. Uiteraard ontbraken ook een ouderwetse Amerikaanse diner, retro jukebox, glimmende rode vrachtwagen en de patat en milkshakes niet. Dochter Olympia werd 1 september geboren.

Kim Kardashian

Veel roze accessoires en kersenbloemen, het thema van de babyshower van Kim Kardashian. De derde baby van Kim wordt deze maand verwacht.

Nicky Hilton

Paris organiseerde voor zus Nicky in november de ‘sweetest tea party ever’ babyshower. Als je op de foto’s kijkt is dat wel heel goed gelukt; prachtig roze en blauw gedecoreerde taarten, macarons, cupcakes en snoepjes. Alle gasten droegen blauw of roze outfits. Of het een jongen of meisje wordt blijft nl. nog even geheim.

Nog meer ideeën babyshowers..

Al wat langer terug, maar toch wel heel leuk

Cadeautjes babyshower

Voor de mama en papa in spé en baby is er volop keuze aan cadeaus; van cadeaubonnen, luiertassen, zwangerschapsmassages, flesjes, badcapes, babymassageolie, sushibonnen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook hierover op internet meer dan voldoende websites die schrijven over de perfecte babyshower cadeaus. Maar wij zweren vanzelfsprekend bij onze babyshower vriendenboeken. Een babyshower vriendenboekje is het ultieme babyshower cadeau voor de aanstaande mama, maar zeker ook voor papa en kind. Met vragen als:

De vragen kun je allemaal aanpassen, dus je kunt jullie vriendenboekje echt heel persoonlijk maken.

Dat wordt genieten tijdens de babyshower, maar ook in de toekomst is dit boek geheid een hit. Superleuk toch als je vriendin of zus dit later aan haar kind kan laten zien? Nieuwsgierig? Blader dan door onderstaand voorbeeld van een vriendenboekje voor een babyshower.

vriendinnenboek babyshower

Bekijk voorbeelden van ingevulde vriendenpagina's of blader door een voorbeeldboek babyshower (onderaan).

babyshower baby shower organiseren ideeen cadeau vriendenboekje vriendenboek

babyshower baby shower organiseren ideeen cadeau vriendenboek vriendenboekje

geboortebloem, geboortesteen, geboortekleur, babyshower