fbpx

Top idee afscheidsboeken groep 8

Dit vriendenboek was wel heel bijzonder

Afscheidsboeken groep 8, we kunnen eigenlijk niet anders zeggen dat ze allemaal prachtig, lief en bijzonder zijn. Toch was er één groep 8 die de afgelopen jaren extra opviel. Niet alleen door de vragen die ze hadden bedacht (die ook superleuk waren!), maar vooral door de gave foto’s. Wij vonden het zo leuk dat we het idee graag wilden delen en gelukkig kregen we daarvoor toestemming. Op onze facebookpagina hebben we er vorig jaar al over geschreven, maar ter inspiratie voor alle afscheidsboeken groep 8 die de komende maanden worden gemaakt, besteden we er graag nog even extra aandacht aan.

Heb je een zoon of dochter in groep 8?

Ben je klassenouder of leerkracht groep 8? Laat je dan inspireren door de kinderen en meesters van groep 8 van de Daltonschool in Oegstgeest. En lees ook even de ervaringen van andere ouders en scholen.

Vragen vriendenboekje groep 8

Bij de afscheidsboeken groep 8 zijn er vragen waaruit je kunt kiezen. Maar zelf vragen verzinnen kan ook en daar koos deze groep 8 voor:
Hartstikke leuke vragen gecombineerd met een foto als hun ‘toekomstige zelf’: van architect, kapper, dj, dierenarts tot journalist. Een (h)eerlijk vriendenboekje: inspirerend, ontroerend, lief, kortom een vriendenboek om heel blij van te worden. Dankjewel dat we dit mogen delen kinderen en meesters van groep 8 - 2017 van de Dalton Oegstgeest! 
 

AFSCHEIDSBOEK GROEP 8, vanaf €7,55

Wil jij ook zo'n gaaf afscheidsboek groep 8 met leuke vragen en mooie foto's voor je kind? Kijk hier voor meer informatie.

FOTO'S VRIENDENPAGINA VRIENDENBOEK GROEP 8

     

     afscheid groep 8

    huil niet omdat het voorbij is.....

    maar lach omdat het zo mooi was!

    basisschool, groep 8, huisstijl