fbpx

 Hoera, Vriendenboeken.nl vandaag 5 jaar!

En..wie jarig is trakteert!

Wow, 5 jaar Vriendenboeken.nl, wat ging dat razendsnel en wat was én is het superleuk. We willen daarvoor graag al onze klanten hartelijk danken en natuurlijk ook iedereen die de afgelopen vijf jaar heeft meegewerkt aan een vriendenboek. We hopen dat al die mooie vriendenboeken een speciaal plekje hebben in jullie hart en in het hart van degene die het vriendenboek heeft ontvangen.

wij trakteren: Vriendenboeken voor een hele klas, sportteam, familie of afdeling

Vandaag is het tijd voor taart, slingers, bubbels en een traktatie. Wij trakteren en dat doen we goed! We geven nl. niet één vriendenboek weg, maar vriendenboeken voor een hele klas, sportteam, familie of afdeling op kantoor. Leer je klasgenoten, team, familie en collega’s nog beter kennen met jullie eigen boek!

Hoe kun je winnen?

Op onze Facebookpagina staat onze winactie. Welk thema vind jij het leukst? Sport, School, Familie of Collega's. Wordt het een afscheidsboek voor groep 8, een sportvriendenboek met bijvoorbeeld je hockey- , volleybal- of voetbalteam, een collega-vriendenboek of misschien een familieboek met broers, zussen, kinderen, ooms en tantes? Laat het ons weten en wie weet win jij niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie, klasgenoten, sportvrienden of collega's een prachtig vriendenboek.

hoeveel vriendenboeken kun je winnen?

Als je wint ontvang je voor maximaal 30!! deelnemers een vriendenboek. Dus voor een hele klas, sportteam, afdeling op je werk of voor je hele familie. Het aantal boeken is afhankelijk van het aantal deelnemers aan het vriendenboek. Hoe gaaf is dat. Je ontvangt onze speciale uitvoering van het vriendenboek voor grote groepen, de zachte kaft, gehecht met nietjes. Dit vriendenboek is eigenlijk een soort tijdschrift, maar dan vierkant (20x20 cm).

Wil jij een vriendenboek winnen?

Kijk dan snel op onze Facebookpagina en laat weten welk thema je kiest: school, sport, familie of collega’s.
Meer weten over vriendenboeken voor groepen? Klik dan bij afscheidsboeken groep 8 of vriendenboeken sportteams.

Vandaag vieren wij feest. Wij zijn trots op deze mijlpaal, maar kijken tegelijkertijd ook graag vooruit. Naar alle mooie inspirerende vriendenboeken die gemaakt gaan worden. De komende jaren gaan we dan ook met heel veel plezier verder en we hopen velen van jullie regelmatig te mogen begroeten bij Vriendenboeken.nl!

 • thema familie

  thema familie

 • thema sport voetbal

  thema sport voetbal

 • thema sport volleybal

  thema sport volleybal

 • thema school afscheidsboek groep 8

  thema school afscheidsboek groep 8

 • thema collega

  thema collega

 • thema sport hockey

  thema sport hockey

 • thema collega

  thema collega

 • thema sport teamsport

  thema sport teamsport

  Vriendenboek: voor ieder feest het mooiste cadeau

  HUWELIJK - VERJAARDAG - PENSIOEN - JUBILEUM - AFSCHEID COLLEGA
  AFSCHEID GROEP 8 - gouden huwelijk - BABYSHOWER

   

   

  Nieuws

  Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

  Feedback

  Social media