fbpx

Ouder van een sportend kind?

Het valt soms niet mee!

Niets zo goed voor je kind als een teamsport toch? Maar wees eerlijk, soms denk je als ouder toch wel eens, waarom vond ik het al ook weer zo belangrijk dat mijn kind op een teamsport ging? Vroeg uit de veren voor een wedstrijd, koukleumend langs de lijn om je kind aan te moedigen en dan staat hij of zij ook nog eens in de wissel…, bardiensten draaien, met een auto vol lawaaierige kinderen naar een uitwedstrijd, al die ritjes naar de training, de tijd die het kost en je hebt het al zo druk, gezellig met andere ouders praten terwijl je nog niet goed wakker bent….Het valt soms niet mee om ouder van een sportend kind te zijn ?. Betrap jij je ook wel eens op die gedachten? Niet erg hoor, dat hebben we allemaal. Ook last van MopperMomentjes? Lees dan nog eens alle voordelen van sport voor kinderen (en jezelf!). Dan kun je er weer even tegenaan.

voordelen sport voor kinderen

Koester de mooie momenten

Sporten, het levert bovenal veel mooie momenten op, lachende kinderen, ouders die genieten omdat hun kind geniet (en die zijn er ook heel veel!) en veel onvergetelijke herinneringen. Onze tip: laat een sportjaar niet ongemerkt voorbijgaan, leg de speciale momenten, prachtige foto’s vast in een fantastisch team vriendenboek. Hartstikke leuk voor de kinderen, ouders en trainers en ook nog eens een heel speciaal bewaarboek voor later.

Vriendenboekje voor het hele team 

Wist je dat je met 10 kinderen al een team vriendenboek hebt voor € 9,99! Heb je een team met 15 kinderen dan kun je kiezen voor een team vriendenboek in de uitvoering gehecht met nietjes (een soort vierkant magazine). Dit vriendenboekje is er al vanaf € 7,55.

voetbal vriendenboekje vriendenboek voorbeeld vriendenpagina

voorbeeld vriendenboekje hockeyteam

cadeau hockey coach trainer dankjewel hockeyteam

 

vriendenboek van het team cadeau voor trainer en coach

Niet alleen voor je kind een een sport vriendenboek een mooi aandenken. Als cadeau om een trainer en coach te bedanken voor een tof sportjaar is het geheid een succes. Deel je de kosten met een team van 10 kinderen dan heb je een supergaaf cadeau voor ongeveer  € 2,50 per kind.

voorbeeld vriendenboekje cadeau trainer en coach

vriendenboekje vriendenboek voetbal cadeau coach trainer

hockey vriendenboek vriendenboekje cadeau trainer coach

Meer lezen over voordelen sport

Meer weten over de voordelen van sport? Lees dan dit interessante artikel.

sport, voetbal , hockey