fbpx

Een vriendenboek, dat is nog eens een geweldig cadeau   

Fantastisch zo'n vriendenboek

Heb je al eens een vriendenboek gegeven of ontvangen, dan hoeven we je het niet meer uit te leggen. Maar is het idee nieuw voor je, dan vertellen we je het graag. Heel graag zelfs.

vriendenboek is Een cadeau voor het leven

Niets ten nadele van een bosje bloemen, een fles wijn of een heerlijk doos bonbons, altijd leuk om cadeau te krijgen. Maar…..het verdwijnt. Geef je een vriendenboek dan weet je zeker dat degene die het cadeau krijgt het vriendenboek voor altijd bewaart en er nog heel lang en vaak van geniet. Het is echt een bewaarboek.

vriendenboek is een Persoonlijk cadeau

Voorwaarde voor een mooi cadeau? Hoe vaak hoor je niet, het moet persoonlijk zijn. Fijn, dat maakt het vaak nog lastiger. Veel persoonlijker dan een vriendenboek krijg je het echter niet snel. De vragen die je zelf mag bedenken (of kiezen uit onze vragenlijst), de antwoorden die van iedereen anders zijn, de foto’s (extra leuk is dat het vaak foto’s zijn die de ontvanger van het boek nog nooit heeft gezien), alle dierbaren samen in één boek. Het is ‘one of a kind’.

vriendenboek is Een cadeau met liefde

Zonder nou gelijk klef te worden, maar degene die je met een vriendenboek verrast weet gelijk dat je echt over hem of haar hebt nagedacht. Je hebt er tijd in gestopt en dat voelt gewoon goed. Door de vragen die je kiest of bedenkt wordt het vaak nog specialer. Het is toch heerlijk als iemand je laat weten waar je goed in bent, waarom jij bijzonder bent of dat je veel voor hem of haar betekent. Een vriendenboek is een prachtige manier om je zus, vriend, opa of collega te laten zien waarom je juist hem of haar zo leuk en lief vindt én waardeert. Een vriendenboek is echt een cadeau waar de liefde en vriendschap vanaf spat.

Ruilen is niet nodig

Bonnetjes bewaren, want misschien moet je cadeau worden geruild. Net doen of je blij bent met een cadeau en daarna aan iemand anders geven of verkopen? Niet nodig.

Ook voor iemand die alles al heeft

‘Ik hoef geen cadeau, ik heb al een huis vol spullen’. Oma’s en opa’s hebben daar nog wel eens een handje van om dat te zeggen. Jullie (familie)vriendenboek dat krijgt een prominente plek op de salontafel (weten wij uit ervaring ?).

Iedereen praat over je vriendenboek cadeau en wil het bekijken

Je of beter gezegd jullie cadeau zal tijdens het feest veelvuldig worden bekeken en niet alleen door degene die het vriendenboek cadeau heeft gekregen. Het boek gaat tijdens het feest van hand tot hand. Iedereen die een bijdrage heeft wil natuurlijk even kijken, maar ook degenen die dat niet hebben gedaan. De ontvanger van het cadeau zal het later vaak nog met trots laten zien aan bekenden.

Iedereen kan meedoen aan een vriendenboek

Familie en vrienden in het buitenland betrekken bij een cadeau is vaak (te) lastig. Met een vriendenboek kan dat gelukkig wel. Of je nou op vakantie bent in Griekenland, of woont in New York. Ben je online dan kun je meedoen.

Een vriendenboek is zo leuk om te geven

Dat horen we heel erg vaak. De voorpret van het maken. Het verraste gezicht van degene die een vriendenboek cadeau krijgt, gelijk bekijken en veel oohs en aahs. Gaaf toch.

Niet online kijken, maar lekker vasthouden en kijken

Alles delen we tegenwoordig online. Maar het in je handen houden van een echt mooi stevig boek heeft nog steeds heel veel charme, zeker als dat boek speciaal voor jou is gemaakt en er ook nog eens supermooi uitziet.

Voor ieder feest, maar ook als steuntje in de rug

We hebben heel veel thema’s, van vrijgezellenfeest, huwelijk, pensioen, afscheid groep 8, jubileum, sweet sixteen tot Abraham. Het is waar dat vriendenboeken vooral cadeau worden gegeven als er iets is te vieren. Maar een gedenkboek voor nabestaanden, of een vriendenboek als steuntje in de rug voor een zieke hebben wij ook en deze zijn ongelooflijk warm en liefdevol. Vriendenboeken zijn er voor alle speciale gelegenheden en echt voor iedereen.

Een luxe die betaalbaar is

Je hebt al een vriendenboeken voor € 23,95. Deel je het bedrag met alle deelnemers dan ben je vaak niet meer dan € 2,00 per persoon kwijt.

Waarom een vriendenboek van Vriendenboeken.nl?

In willekeurige volgorde:

Nieuwsgierig hoe een vriendenboek eruit kan zien. Klik hier voor onze voorbeelden

vriendenboekje