BESTELLING EN BETALING

HOE BESTEL IK EEN BOEK?

Al je helemaal tevreden bent over de inhoud van je boek (en de preview hebt gecontroleerd), kun je het vriendenboek bestellen. Tijdens de bestelprocedure kun je kiezen hoeveel exemplaren je wilt bestellen, kiezen uit eventuele uitvoeringen en extra's, als laatste stap betaal je. 

KAN IK NOG EEN NABESTELLING PLAATSEN?

Ja dat kan. Je vriendenboek blijft na je bestelling nog minstens 1 maand online beschikbaar. Wil je deze termijn verlengen, dan kan dat. Mocht je binnen deze maand een nabestelling plaatsen dan is het mogelijk is om nog wijzigingen door te voeren in je vriendenboek; zowel teksten als foto’s kunnen worden aangepast. Ook kunnen (vrienden)pagina's worden toegevoegd of verwijderd. Ook daarna kun je nog een nabestelling plaatsen (stuur ons dan wel even een mail), het is dan alleen niet meer mogelijk iets te wijzigen aan de inhoud van je boek.
Na je bestelling ontvang je van Vriendenboeken.nl een mail met informatie over de online bewaartermijn van je vriendenboek en de mogelijkheid om deze te verlengen.  

KAN IK VAN ÉÉN BOEK VERSCHILLENDE UITVOERINGEN BESTELLEN?

Ja dat kan. Als je hebt gekozen voor een vriendenboek waarvan meerdere uitvoeringen beschikbaar zijn, dan worden de verschillende opties tijdens het bestelproces aangeboden. Wil je het boek in twee verschillende uitvoeringen bestellen, dan dien je twee losse bestellingen te plaatsen. Zie hier de prijzen van de verschillende formaten / uitvoeringen. 

IK HEB MIJN VRIENDENBOEK BESTELD, MAAR WIL NOG WAT AANPASSEN. WAT NU?

Dat is soms mogelijk als het vriendenboek nog niet is geproduceerd. Mail ons dan zo snel mogelijk en als we je kunnen helpen doen we dat zeker. 

HEB IK VOOR HET BESTELLEN SPECIALE COMPUTERKENNIS OF ERVARING NODIG?

Nee dat is niet nodig, onze website is zeer gebruiksvriendelijk. Je wordt stap voor stap door het hele bestelproces geleid.

WAT ZIJN DE PRIJZEN?

Klik hier  voor de actuele prijsinformatie. De prijzen van onze boeken zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. 

WAT ZIJN DE BETALINGSMOGELIJKHEDEN?

Onze betalingen worden uitgevoerd door Multisafepay. Je kunt kiezen uit diverse digitale betalingsmogelijkheden zoals iDeal, Visa en MasterCard. 

KAN IK OOK VRIENDENBOEKEN BESTELLEN VANUIT HET BUITENLAND EN DEZE DAAR AFGELEVERD KRIJGEN?

De vriendenboeken worden in Nederland en België geleverd. 

HOE WORDT MIJN BESTELLING VERPAKT?

Aan de verpakking van je bestelling wordt veel aandacht besteed. De boeken worden verpakt in kartonnen enveloppen.