fbpx

Prijzen vriendenboeken

dit betaal je voor een vriendenboek

prijs per boek (vanaf € 23,95), prijs per vriend (vanaf € 1,19)

De prijs van het vriendenboek is afhankelijk van het formaat, de uitvoering en het aantal pagina's. Je kunt bij ons kiezen uit drie soorten vriendenboeken: 20x20 cm zachte kaft met spiraalbinding, 20x20 cm gebonden met harde kaft (hoogglans gelamineerd) en 30x30 cm gebonden met harde kaft (hoogglans gelamineerd). Papier inhoud vriendenboek is 200 grams gloss. Een vriendenboek heeft minimaal 20 pagina's en kan per 2 pagina's worden uitgebreid tot 160 pagina’s. Een vriend kan 2 pagina's invullen, de linker voor de antwoorden en (profiel)foto en de rechter voor foto(’s). Ook de fotobladensfeerbladen en jaaroverzichten bestaan uit 2 pagina's.

 

prijzen vriendenboek vriendenboekjes

   *2 pagina's = 1 vriend, 1 fotoblad, 1 sfeerblad of 1 jaaroverzicht

Prijs vriendenboek en Prijs per vriend

Onderstaand een overzicht van de prijzen van de vriendenboeken met daarbij het aantal pagina's. Je ziet de totaalprijs en, handig als je het vriendenboek gezamenlijk geeft, de prijs per vriend. Hoe meer vrienden meedoen des te lager de kosten per vriend. Maak je met 10 vrienden een vriendenboek dan betaal je voor het gebonden vriendenboek in het grote formaat 30x30 nog geen 4 Euro p.p. en kies je voor formaat 20x20 dan zit je bij beide versies onder de 3 Euro. Met 25 vrienden betaal je voor de uitvoering zachte kaft spiraal € 1,60 p.p., voor de gebonden versie € 1,72 en voor het allergrootste vriendenboek (en dat is echt groot) € 2,35 p.p. Het volledige prijsoverzicht (van 20 tot en met 160 pagina's) lees je hier.

 

prijzen per vriendenboek en per vriend

speciale prijzen SCHOLEN EN SPORTCLUBS vanaf € 7,55!

Scholen en sportclubs bieden wij speciale prijzen vanaf 10 identieke exemplaren (prijs vanaf € 9,99). Vanaf 15 identieke exemplaren kun je ook kiezen voor een softcover vriendenboek gehecht met nietjes (prijs vanaf € 7,55). Klik HIER voor meer informatie over vriendenboeken scholen  en hier voor vriendenboeken sportclubs.

Extra's vriendenboek

extras voor je vriendenboek vriendenboekje 

 

Staffelkorting

10 of meer identieke vriendenboeken 10%
25 of meer identieke vriendenboeken 20%
10 of meer identieke school- of sportboeken offerte

verzendkosten vriendenboeken  in Nederland en België

vriendenboeken verzendkosten

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media