Veelgestelde vragen 

Heb je een vraag over Vriendenboeken.nl? Dan is de kans groot dat iemand anders die vraag ook al een keer heeft gesteld. Onderstaand hebben we een overzicht gemaakt van de veelgestelde vragen en onze antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en snel.

Over Vriendenboeken.nl

Met onze vriendenboeken willen wij het leven een stukje mooier maken
Inspiratiebron voor Vriendenboeken was het ‘Vriendinnenboek voor meisjes van 40’. Dit boek werd bedacht door de zussen Marjon en Lucie te Lintelo. Voor die tijd maakten ze zelf al regelmatig vriendenboekjes voor een verjaardag of huwelijk. Je kent het vast wel, iedereen vult een A4’tje in en al die A4’tjes worden gebundeld in een mapje. Deze zelfgemaakte vriendenboekjes waren altijd een groot succes. Ook het ‘Vriendinnenboek voor meisjes van 40’ viel in de smaak.  Nadeel was dat het soms lastig was om het door iedereen op tijd ingevuld te krijgen. Vooraf rouleren lukte niet altijd en dan moest het vriendinnenboek tijdens het feest nog worden ingevuld. En dat gebeurt dan niet altijd. Hierdoor ontstond het idee om de vriendenpagina’s online te laten invullen. Dit resulteerde in de website Vriendenboeken, sinds 15 maart 2013 online. 
Onze missie
Vrienden, familie, collega’s, het zijn de mensen in je omgeving die je leven zinvoller, gelukkiger, liefdevoller, mooier en vrolijker maken. Al deze mensen samen in één boek, dat levert prachtige verhalen én foto’s op. Met onze vriendenboeken willen wij het leven een stukje mooier maken. 
 
Kwaliteit en service zijn daarbij voor ons de belangrijkste pijlers. We streven naar 100% tevreden klanten. 
Drukkerij
De productie wordt gedaan door Telstar Media. Telstar Media is een moderne digitale drukkerij gevestigd aan de Boezemweg 21 te Pijnacker. Zij verzorgt al meer dan 25 jaar allerhande digitaal drukwerk, zoals visitekaartjes en briefpapier, maar ook groot formaat printwerk, fotoboeken én onze vriendenboeken.