fbpx

Een vriendenboek, dat is nog eens een geweldig cadeau   

Fantastisch zo'n vriendenboek

Heb je al eens een vriendenboek gegeven of ontvangen, dan hoeven we je het niet meer uit te leggen. Maar is het idee nieuw voor je, dan vertellen we je het graag. Heel graag zelfs.

vriendenboek is Een cadeau voor het leven

Niets ten nadele van een bosje bloemen, een fles wijn of een heerlijk doos bonbons, altijd leuk om cadeau te krijgen. Maar…..het verdwijnt. Geef je een vriendenboek dan weet je zeker dat degene die het cadeau krijgt het vriendenboek voor altijd bewaart en er nog heel lang en vaak van geniet. Het is echt een bewaarboek.

vriendenboek is een Persoonlijk cadeau

Voorwaarde voor een mooi cadeau? Hoe vaak hoor je niet, het moet persoonlijk zijn. Fijn, dat maakt het vaak nog lastiger. Veel persoonlijker dan een vriendenboek krijg je het echter niet snel. De vragen die je zelf mag bedenken (of kiezen uit onze vragenlijst), de antwoorden die van iedereen anders zijn, de foto’s (extra leuk is dat het vaak foto’s zijn die de ontvanger van het boek nog nooit heeft gezien), alle dierbaren samen in één boek. Het is ‘one of a kind’.

vriendenboek is Een cadeau met liefde

Zonder nou gelijk klef te worden, maar degene die je met een vriendenboek verrast weet gelijk dat je echt over hem of haar hebt nagedacht. Je hebt er tijd in gestopt en dat voelt gewoon goed. Door de vragen die je kiest of bedenkt wordt het vaak nog specialer. Het is toch heerlijk als iemand je laat weten waar je goed in bent, waarom jij bijzonder bent of dat je veel voor hem of haar betekent. Een vriendenboek is een prachtige manier om je zus, vriend, opa of collega te laten zien waarom je juist hem of haar zo leuk en lief vindt én waardeert. Een vriendenboek is echt een cadeau waar de liefde en vriendschap vanaf spat.

Ruilen is niet nodig

Bonnetjes bewaren, want misschien moet je cadeau worden geruild. Net doen of je blij bent met een cadeau en daarna aan iemand anders geven of verkopen? Niet nodig.

Ook voor iemand die alles al heeft

‘Ik hoef geen cadeau, ik heb al een huis vol spullen’. Oma’s en opa’s hebben daar nog wel eens een handje van om dat te zeggen. Jullie (familie)vriendenboek dat krijgt een prominente plek op de salontafel (weten wij uit ervaring ?).

Iedereen praat over je vriendenboek cadeau en wil het bekijken

Je of beter gezegd jullie cadeau zal tijdens het feest veelvuldig worden bekeken en niet alleen door degene die het vriendenboek cadeau heeft gekregen. Het boek gaat tijdens het feest van hand tot hand. Iedereen die een bijdrage heeft wil natuurlijk even kijken, maar ook degenen die dat niet hebben gedaan. De ontvanger van het cadeau zal het later vaak nog met trots laten zien aan bekenden.

Iedereen kan meedoen aan een vriendenboek

Familie en vrienden in het buitenland betrekken bij een cadeau is vaak (te) lastig. Met een vriendenboek kan dat gelukkig wel. Of je nou op vakantie bent in Griekenland, of woont in New York. Ben je online dan kun je meedoen.

Een vriendenboek is zo leuk om te geven

Dat horen we heel erg vaak. De voorpret van het maken. Het verraste gezicht van degene die een vriendenboek cadeau krijgt, gelijk bekijken en veel oohs en aahs. Gaaf toch.

Niet online kijken, maar lekker vasthouden en kijken

Alles delen we tegenwoordig online. Maar het in je handen houden van een echt mooi stevig boek heeft nog steeds heel veel charme, zeker als dat boek speciaal voor jou is gemaakt en er ook nog eens supermooi uitziet.

Voor ieder feest, maar ook als steuntje in de rug

We hebben heel veel thema’s, van vrijgezellenfeest, huwelijk, pensioen, afscheid groep 8, jubileum, sweet sixteen tot Abraham. Het is waar dat vriendenboeken vooral cadeau worden gegeven als er iets is te vieren. Maar een gedenkboek voor nabestaanden, of een vriendenboek als steuntje in de rug voor een zieke hebben wij ook en deze zijn ongelooflijk warm en liefdevol. Vriendenboeken zijn er voor alle speciale gelegenheden en echt voor iedereen.

Een luxe die betaalbaar is

Je hebt al een vriendenboeken voor € 23,95. Deel je het bedrag met alle deelnemers dan ben je vaak niet meer dan € 2,00 per persoon kwijt.

Waarom een vriendenboek van Vriendenboeken.nl?

In willekeurige volgorde:

 • Keuze uit 40 verschillende thema's
 • Keuze uit ruim 100 achtergrond designs
 • Ben je grafisch ontwerper of is er misschien een collega die kan ontwerpen? Dan kun je kiezen voor een vriendenboek voorzien van je eigen achtergrond design. Als je het kant en klaar aanlevert, plaatsen wij het voor slechts € 25,00.
 • Bekijk onze reviews: heel veel tevreden klanten die unaniem zeggen dat onze klantenservice geweldig is. Ons uitgangspunt is: wij behandelen klant zoals wij zelf ook willen worden behandeld als klant.
 • Wij doen een kwaliteitscontrole voordat de vriendenboeken in productie gaat. Wat controleren we?
  • Of er nadat je de bestelling hebt geplaatst nog deelnemers zijn die hun vriendenpagina hebben ingevuld. Dat gebeurt nl. nog wel eens. Als dat zo is sturen we je altijd een mail of je deze pagina’s nog wilt toevoegen. Heel vaak is het antwoord...ja.
  • Als de gekozen letterkleur wegvalt op de omslag van het vriendenboek dan laten we je dat zeker weten
  • Wil jij dat wij iets controleren dan doen we dat ook
 • Het gemak voor de beheerder / eindredacteur van het vriendenboek:
  • Je ziet met één oogopslag wie de pagina’s hebben ingevuld
  • Als beheerder heb je toegang tot alle vriendenpagina’s en kun je waar nodig een handje helpen, typefoutjes weghalen of foto’s toevoegen
  • Heeft nog niet iedereen zijn pagina ingevuld dan stuur je heel gemakkelijk een herinnering alleen aan degenen die nog niet klaar zijn. In de herinneringsmail zit altijd een link naar de vriendenpagina van de betreffende persoon.
  • Een gewoon mailtje sturen naar alle deelnemers kan ook. Wil je niet iedereen mailen, dan vink je alleen de namen aan van degenen voor wie de mail is bestemd.
  • Je kunt deelnemers verwijderen bij de inhoud van het boek. Doe je dat per ongeluk dan kun je iemand altijd weer toevoegen.
  • De volgorde van je boek bepaal je als beheerder / eindredacteur. Gewoon even de naamblokjes verslepen
  • Benieuwd naar de bijdragen van alle vrienden. Je kunt de preview van het boek zo vaak als je wilt bekijken
 • Je kunt kiezen uit een kant-en-klare vragenlijst (verschillend per thema), maar je kunt de vragen ook aanpassen (bijvoorbeeld een naam toevoegen) of helemaal zelf verzinnen.
 • Je kunt zelf kiezen hoe je de indeling van de vriendenpagina wilt, met twee of drie foto’s
 • Vanaf 1950 tot 2010 hebben wij jaaroverzichten die je met 1 muisklik kunt toevoegen aan je vriendenboek. Jaaroverzichten met de grootste hits, films, geboortedata van bekende personen en natuurlijk het nieuws van dat jaar.
 • Bij ieder thema kun je ervoor kiezen om sfeerbladen toe te voegen. Ook weer met 1 muisklik in je vriendenboek
 • Extra fotopagina's
 • Of je nou kiest voor een extra vriendenpagina, sfeerblad, fotoblad of jaaroverzicht qua prijs maakt dat niets uit. Logisch zou je denken. Maar we krijgen de vraag wel eens, daarom vermelden wij het toch nog even.
 • Je kunt een foto op de omslag van het boek plaatsen en een titel toevoegen (in de kleur die jij mooi vindt)
 • Heb je extra foto’s nodig voor in je vriendenboek? Je kunt bij ons van ieder thema gratis foto’s opvragen
 • Keuze uit twee formaten: 30x30 cm (dat is echt groot) of 20x20 cm
 • Kies je voor 30x30 en wil je daarna toch liever 20x20, dan kun je dat aangeven tijdens het bestelproces
 • Bij formaat 20x20 cm kun je kiezen uit de gebonden versie met harde kaft of de zachte kaft met spiraalbinding
 • Bij de uitvoering harde kaft kun je als extra een leeslint of boekhoekjes toevoegen
 • Heeft een deelnemers zijn pagina niet ingevuld? Geen probleem, dan verschijnt deze ook niet in het boek en je hoeft er zeker niet voor te betalen
 • We kunnen het kort of lang beschrijven, maar twee worden voldoen: Geweldige kwaliteit.
 • Het werkt heel gemakkelijk, echt iedereen kan het
 • Wil je het eerst even testen hoe alles werkt dan is dat mogelijk. Je betaalt nl. pas als je vriendenboek klaar is en je tevreden bent met het resultaat.

Nieuwsgierig hoe een vriendenboek eruit kan zien. Klik hier voor onze voorbeelden

vriendenboekje

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media