fbpx

Maak met de hele klas een supergaaf jaarboek!

Offerte aanvragen Terug naar thema's

een Jaarboek of Kinderkijker bij start of einde schooljaar

Een jaarboek, of zoals wij het noemen de KinderKijker, is een vriendenboekje met daarin alle kinderen van de klas. Superleuk om samen met de klas te maken aan het begin van het schooljaar. NIet alleen leuk om te doen, op deze manier leren de kinderen elkaar ook nog eens sneller en beter kennen. Ook voor de ouders en de juf en meester kan het heel handig zijn. Zeker als je de kinderen in de KinderKijker vragen laat beantwoorden over familie, huisdieren, favoriete eten, contactinfo en bijvoorbeeld wanneer een kind jarig is. Met zo'n KinderKijker is het onthouden van de namen van al die andere ouders ineens een stuk gemakkerlijker ?. 

Een KinderKijker is natuurlijk ook een goed idee aan het einde van het schooljaar. Mooi als herinnering aan het afgelopen schooljaar, maar ook voor later als de kinderen 'groot zijn' een fantastisch boek om nog eens door te bladeren.

Ook grote groepen hebben al een jaarboek onder de € 10,00!

De jaarboeken zijn er in drie uitvoeringen formaat 20x20 cm: gebonden - harde kaft, zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. De zachte kaft geniet heeft maximaal 72 pagina's (35 kinderen). Bij het afscheidsboek zachte kaft, geniet, worden de pagina's per vier toegevoegd, dus van 20 naar 24, 28 pagina's etc.  Dat is ook de reden dat wij in het prijsoverzicht tellen met 21 (44 pagina's) en 31 kinderen (64 pagina's).

Voor scholen zijn er speciale prijzen vanaf 10 exemplaren. Vanaf 15 identieke vriendenboeken kun je ook kiezen voor de uitvoering zachte kaft - geniet.

prijzen jaarboek - kinderkijker

prijs per exemplaar

kinderen    pagina's    boeken    geniet   spiraal
    10       22      10     € 9,99
    15       32      15  €7,55  €10,05
    21       44      20  €8,25    €10,75
    31       64      30  €9,99  €12,49


 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan'

Pippi Langkous

- x - x - x -

THEMA'S SCHOOL
JAARBOEK BASISSCHOOL
AFSCHEID GROEP 8
JUF / MEESTER BEDANKT
JAARBOEK MIDDELBARE SCHOOL
GESLAAGD
JAARBOEK STUDENTENVERENIGING
AFGESTUDEERD
REÜNIE

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media