fbpx

Gezamenlijk cadeau voor vrijgezellenfeest

Terug naar thema's

Vrijgezellenfeest is geen huwelijksfeest

Een vrijgezellenfeest is geen huwelijksfeest. Een duur cadeau geven? Dat hoeft echt niet. Vrienden en vriendinnen van de aanstaande bruid en bruidegom organiseren en betalen het vrijgezellenfeest en dat is al een heel mooi geschenk. Toch is het best leuk om iets extra’s te doen. Iets persoonlijks en attents. Een vriendenboek is zo’n persoonlijk en attent cadeau. Een boek ingevuld door alle deelnemers aan het vrijgezellenfeest. Een vriendenboekje vol met foto's, gelukwensen, adviezen en herinneringen. Een heerlijk feel good cadeau voor nu en voor later. Voor later? Ja, want over 25 en 50 jaar is jullie boek nog steeds een geweldig aandenken.

Een vriendenboek kun je geven als verrassing tijdens het vrijgezellenfeest maar ook als herinnering aan een geweldige dag. Geef je het vriendenboekje achteraf, bijvoorbeeld op de huwelijksdag zelf, dan kun je alle hilarische foto’s van de bachelor nog verwerken in het vriendenboek.

Een geweldig cadeau hoeft echt niet duur te zijn

Een vriendenboek maak én geef je samen. De kosten van het cadeau deel je meestal ook. Geef je samen een vriendenboek dan betaal je gemiddeld rond de € 3,00 per persoon. Ben je met meer dan 10 personen dan is het bedrag nog lager. Een geweldig cadeau hoeft echt niet duur te zijn.

Lees ook YES-I-DO-TO-DO-CHECKLIST, de leukste opdrachten voor een vrijgezellenfeest.

voorbeeld Vriendenboek Vrijgezellenfeest / bachelor

last fling before the ring

vriendenboek THEMA'S huwelijk - huwelijksjubileum

HUWELIJK
GASTENBOEK
12,5 JAAR GETROUWD
25 JAAR GETROUWD
40 JAAR GETROUWD
50 JAAR GETROUWD
VRIJGEZELLENFEEST

Tags: huwelijk, vrijgezellenfeest .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media